No volen que votem a les Urbanitzacions.

Urna copiaEl mes de novembre de 2012, PUSA va demanar a l’ equip de gobern de CiU que es pogués votar a les urbanitzacions. En aquell moment tot van ser bones paraules i promeses buides indicant-nos que així es faria. Doncs bé, davant el silenci de l’ Ajuntament des de aquell compromís inicial, reiteradament hem anat preguntant con estava el tema. Finalment, al darrer Ple de març, i a poc més de dos mesos de les eleccions, ens han dit que de manera definitiva, no es podrà votar ni Alfou, ni a Can Miret, ni a les Pungoles. Malgrat representar les tres urbanitzacions més del 38% dels veïns censats, no hi haurà taules a La rectoria d’Alfou o al local social de Can Miret, i els veïns hauran d’ anar a les escoles Velles si volen votar. Naturalment, CiU, que sap que perd força a les urbanitzacions, no te cap interés en que s’ incrementi el nombre de votants a les urbanitzacions. Hem de recordar que en las darreres eleccions municipals, van votar un 10% menys de persones a les urbanitzacions respecte del poble, i d’ això va la cosa, no pas de problemes tècnics ni de manca de personal. Tal com ja vam publicar al mes de novembre, qui determina el nombre de meses i la distribució de la població és competència municipal, i per tant una decisió política. Us posem l’ enllaç a la noticia del 2012.

https://pusa.cat/2012/11/col%C2%B7legis-electorals-a-sav-en-un-futur-proper/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment