L’ arranjament de l’ asfaltat i embornals de Can Vila és una realitat.

Fa dues setmanes van començar les obres d’ asfaltat i reparació dels embornals a Can Vila. La regidoria d’ urbanitzacions va encarregar els treballs als tècnics de l’ ajuntament a finals de l’ any passat.

La superfície total de l’actuació és d’uns 900 m² ha acabat aquest dimecres dia 6 de juliol.

L’àmbit d’aquesta actuació és en els següents carrers de la urbanització: carrer Pinatell, carrer Bolet, carrer Rovelló, carrer Llinars i plaça Llinars.

La superfície total de l’actuació és d’uns 900 m² i la reparació de 7 embornals de la plaça Llinars. L’ estat dels embornals fèia necesària la reparació, ja que estaven molt obstruits per la terra. També i havia forces parts de l’ asfaltat amb forats i sots.

L’obra s’ha encarregat a l’empresa Deumal SA i ha estat licitada per un import de 40.535 euros.

Can Vila ha patit des de fa anys un dèficit d’ inversions fruit de l’ oblit dels politics que han governat fins ara el municipi. Des de la regidoria d’ urbanitzacions,  l’ ajuntament ha anat revertint aquesta situació destinant els recursos del pressupost municipal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment