Finalitzan els treballs d’ asfaltat de diversos carrers d’ Alfou.

Aquests mes denovembre han finalitzat els treballs de reparació del paviment asfàltic dels carrers Iuca i Acàcia de la urbanització de Sant Julià d’Alfou

Els treballs van anar càrrec de l’empresa Deumal amb un import de 39.930,00 € (IVA inclòs) pressupostats dins de la partida del pressupost municipal destinada a les Urbanitzacions.

Des de la regidoria d’urbanització juntament amb l’Entitat urbanística de conservació de la urbanització de Sant Julià d’Alfou, va considerar-se la necessitat de reparar els flonjalls i la millora dels elements puntuals del paviment dels vials més deteriorats, el carrer Iuca i el carrer Acàcia.

 

 

 

 

 

 

 

Les actuacions projectades responen a la reposició de la capa asfàltica mitjançant el fresat de l’actual capa, especialment en els laterals per a mantenir els nivells amb relació a l’encintat de vorada i la vorera, i la formació d’una nova capa de 6 cm de paviment d’aglomerat asfàltic en calent.

En total es reparen uns 910 m² de la superfície repartits amb 560 m² al C/ Iuca i 350 m² al C/ Acàcia i els treballs van finalitzar a mitjans d’ aquest mes.

D’ altra banda, aprofitant que les màquines estaven fent els treballs anteriorment comentats, l’ EUC d’ Alfou ha fet a càrrec del pressupost de la pròpia Entitat, altres treballs d’ asfaltat als carrers de la urbanització., evitant d’ aquesta manera el sobre cost del trasllat de la maquinària.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment