Éxit de participació als pressupostos participatius a les urbanitzacions.

Aquesta setmana es van donar els resultats del procés de votacions dels pressupostos participatius de SAV del 2022 i que s’ hauran d’ executar el proper any. Més de 1.000 vilamajorins van votar les propostes finalistes, amb un 20% de participació, la qual cosa suposa el nombre més gran de participació des que es va instaurar aquests sistema de votacions.

El cert és que aquest any, els veïns de les urbanitzacions s’ han mobilitzat i organitzat per fer possible que algunes de les propostes presentades acabessin sent seleccionades per a les votacions finals, la qual cosa s’ ha traduït en que tres de les propostes guanyadores es faran a les urbanitzacions.

 • Finalment, les propostes guanyadores han estat:

  -Zona esportiva i lúdica al camp de fútbol d’ Alfou 72.000 eur )
  -Millora del parc infantil entre Pungoles i Can Miret 30.000 eur )
  -Font al parc del Moli d’ Alfou 3.000 eur )

  Pel que fa al nucli urbà s’ han votat les següents propostes:

  -Tendals per a protegir del sol als alumnes de l’ escola Joan Casas25.000 eur )
  -Creació d’ un itinerari cultural, històric i natural a SAV6.000 eur )
  -Zona d’ oci i descans al Parc de Can Sauleda 3.000 eur )

  Des de PUSA, estem molt satisfets d’ aquest resultats que demostren que la implicació dels veïns fent propostes i recolzant els projectes presentats, donen els resultats desitjats.

  No per això, hem d’ oblidar que altres propostes s’ han quedat a les portes de ser incloses dins les inversions a fer l’ any vinent, com per exemple la pacificació del trànsit a Can Vila a l’ alçada de la Farinera, i que haurem de tenir en compte tenint present l’ elevat nombre de veïns que la van votar ) de cara a les inversions que l’ ajuntament ha d’ incloure el proper 2023.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment