Claret Papiol: un gran pallasso entre nosaltres.

claret-papiolEl pallasso del Baix Montseny, Claret Papiol, ha guanyat el Premi del Jurat de la desena edició del Festival Internacional de Pallassos que s’ha celebrat al municipi canari de Valsequillo del 31 d’agost al 5 de setembre. El festival enguany ha acollit pallassos de set països diferents que han portat a terme més d’una trentena d’actuacions en els carrers i les places del poble, pensats per gaudir en família i consolidant-se com a seu d’un festival de teatre-clown a nivell internacional. ( informació i foto de Baixmontseny.info )

Claret, a més de un magnífic pallasso és una persona de conversa amena i cordial. Quan els Entaulats varen tenir ocasió de dinar amb ell, varem descobrir una persona i veí , entregada a la seva feina, amb un tarannà humà que desconeixíem, plena d’ optimisme i ganes d’ alegrar la vida als altres. És una sort comptar amb persones com ell com a veïns de Vilamajor.

Felicitats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment