Acte d’ homenatge a Ricard Pujolràs.

HOMENATGE A RICARD PUJOLRÀS I COT

 

El passat  dissabte 17 de setembre a les 18h, dins els actes del 25è aniversari de l’Associació ART i CULTURA, es va fer, al Saló de Plens de l´Ajuntament, un homenatge a Ricard Pujolràs i Cot per la seva trajectòria cultural i associativa a Sant Antoni de Vilamajor. Van assistir els representants de tots els partits polítics a l’ ajuntament.img-20160918-wa0008_resized

Ricard Pujolràs, nascut a “La Farinera” l´any 1932, va tenir inquietuds culturals des de ben jove: amb 16 anys ja dirigia el grup de dansa del poble, amb 19, era el director de la coral de caramelles, i als 24 se li va encomanar la direcció del grup escènic parroquial. Va ser el director artístic en els inicis d’Art i Cultura, càrrec que va exercir durant molts anys i que ha fet que se’l reconegui com “l’essència d’Art i Cultura”.

Ha escrit moltes poesies. A l´any 1990 es va editar per part de l´Ajuntament un llibre, “VIVÈNCIES”,  que recull la biografia i poesies d´en Ricard Pujolràs.

 

Que el Sol, al sortir il.lumina

La Terra de part a part

I, si tenim un cor que estima

El camí serà ple de claredat.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment