Assemblea Pungoles: consideracions a la dissolució de l’ EUC.

D’ entrada PUSA està completament d’ acord en que l’ Entitat de conservació s’ ha de dissoldre. No te sentit que després de més de 40 anys pagant la conservació i manteniment de la urbanització, els veïns segueixin havent de pagar una doble carga impositiva, via quota de Propietaris i via impostos municipals. ( Més de 230.000 aur cada any )

Per altre banda, PUSA considera que tota la informació sobre el previsible recepcionament de la urbanització i les conseqüències de la dissolució de la Junta no s’ haurien de comunicar el mateix dia de l’ Assemblea de veïns, ja que no hi haurà cap possibilitat d’ estudiar les propostes i plans dels ajuntaments. PUSA es fa les següents preguntes que entenem cabdals per tal que els veïns puguin decidir el dia 17.

1ra. Quan costarà el projecte d’ urbanització que la Diputació per encàrrec de l’ Ajuntament de Sant Antoni està fent?

2na. Quan està previst que l’ ajuntament executi el projecte d’ urbanitzar les Pungoles? Hi hauran contribucions especials per pagar-lo?

3ra. Atès els més de 40 anys que els veïns de la urbanització han contribuït amb els seus impostos al manteniment de les despeses de tot el municipi, sense rebre cap contrapartida ni inversió rellevant, quina part del cost de les obres assumirà l’ ajuntament. Ja sabem que l’ ajuntament no aprorarà res.

4ta. Un cop dissolta l’ EUC i constituïda una Junta liquidadora, com és possible que els veïns hagin de seguir pagant la quota de conservació?

nota-informativa-ajuntament-tema-pungoles

 

 

D’ altra banda hem de denunciar la deslleialtat de l’ equip de govern, que en aquest tema ens ha amagat la informació i mai ens ha convocat per donar-nos explicacions o demanar el nostre parer. Al darrer Ple de Juliol va ser aprovada una moció per tots els partits amb representació a l’ Ajuntament on s’ establia el compromís d’ informar i recabar l’ opinió del PUSA en el tema concret de la recepció. La veritat és que CiU i ERC no han complert amb el compromís i sempre que hem rebut informació sobre els pasos de la recepció d eles Pungoles ha estat gràcies a informacions provinents de altres fonts. El mateix dia en que va fer-se arribar als veïns la carta informativa de la postura de l’ Ajuntament de SAV, rebiem els regidors al nostre correu electrònic la informació, i solament després d’ haver-ho demanat reiteradament amb anterioritat.

El menysteniment a PUSA és també el menysteniment a la gent de les urbanitzacions, 490 veïns, més del 40% dels que van votar, ho van fer pel PUSA. Ignorar-nos, és ignorar-vos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment