Sense consens en el nom de la Sala. “Ricard Pujolràs”

Potser va sent hora que l ‘ ajuntament ens indiqui què entén per “consens”. Quanta gent formen un consens? I quanta en fa falta per desestimar-lo?. PUSA va votar en a favor de nomenar fills predilectes als regidors d’ ERC ( moció d altra banda presentada per Canvi) i una bona part de la feina que recollia els expedients dels regidors afusellats pel règim franquista ve ser feta pel nostre regidor Jesús Sans. Retreure’n ara que els actes no son comparables sona a sarcasme i vella política.

Creiem que tothom entén el sentit del nostre preg, i fer servir arguments sentimentals per desvirtuar la proposta de l associació Art i Cultura de nomenar la Sala amb el nom de Ricard Pujolràs, és un flac servei a la intel·ligència dels vilamajorins.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment