Moció per la transparència.

Mocio transparencia instancies

Actualment, els regidors ja tenim accés a les instàncies, però sempre que en tinguem un coneixement previ de la seva existència. A Sant Pere de Vilamajor ja es fa des de fa temps, com a eina que permeti a tots els regidors fer un seguiment dels temes que preocupen als veïns. Creiem que és una eina fonamental per poder defensar els interessos de tots els vilamajorins i garantir-ne que les seves demandes tinguin el recurregut i la resposta adequada.

Us posem el vídeo de la votació de la moció del Ple de dijous on defensàvem que es obrin nous canals d’ informació i comunicació entre els regidors de l’ oposició i els de govern.

moció transparència from PUSA on Vimeo.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment