Recepció de les Pungoles i dissolució de la Junta liquidadora: on estem?


No fa gaire, els representants d’ ERC a l’ ajuntament, afirmaven davant els veïns que sens dubte,  les Pungoles havia estat deixada de la mà dels successius governs de SAV en el tema d’ inversions, fiscalització i control per part de  les Juntes de Propietàris i també manifestaven el greuja entre el que els veïns de les urbanitzacions pagaven d’ IBI i les inversions que rebien. Això sí, no van concretar res respecte del cost de reurbanitzar el sector, ni quines obligacions assumiria l’ ajuntament. PUSA de nou va preguntar sobre quan es té prevista la recepció efectiva, quan s’ iniciaran les obres, quin cost tindrà pels veïns i que passarà amb el secretari i l’ oficina de l’ EUC ja dissolta. Ja sabem que la indemnització serà de 10.000 eur per rescindir el contracte amb aigües de Catalunya i que a finals de setembre es farà la nova AAVV  (Assemblea General de Veïns ) per dissoldre ja la Junta Liquidadora. Tot plegat un any llarg de temps perdut, durant el qual s’ han mantingut les despeses administratives sense apenaes funcions i que han tingut un cost afegit que s’ haurà de restar de allò que la venda de les parcel·les va generar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment