Casa Fontalba, els veïns demanen empar.

Des de fa un any a aquí, especialment a l’ época d’ estiu, els veïns de Can Miret i les Pungoles venen queixant-se de les continues festes que cada cap de setmana han de patir fins altes hores de la matinada. Música a tot volum, els crits i moviment constant d’ entrada i sortida pel carrer fan que molts veïns no puguin dormir ni passejar amb tranquil·litat per el carrer Fontalba.

La finca s’ anuncia a tres portals de lloguer vacacional com AirbnbBooking o Tripadvisor. Les especificacions de l’ anunci no deixen de ser extranyes ja que malgrat anunciar-se com una casa familiar, de fet és que es lloga per nits ( festes amb grups nombrosos).

Segons hem pogut veure als diferents anuncis, la capacitat és de 30 persones, però s’ anuncien 45 llits.veure el quadre ).

15 lliteres, 10 llits individuals, 5 llits dobles. Per tant amb una capacitat de 30 persones a les 15 lliteres, 10 als llits individuals i 10 als dobles. Amb un total de 50 persones de capacitat.

Els comentaris dels inquilins ocasionals parlen sempre d’ estades familiars, i no pas d’ un lloc de festa com denuncien els veïns.

Les imatges de l’ interior de la casa no es corresponen amb el que s’ anuncia. Habitacions massificades amb lliteres i llits escampats per tot arreu. Pàrquing per a 15 cotxes, malgrat els veïns es queixen que quan està llogada, els cotxes ocupen bona part del carrer.

Ignorem si hi ha extintors, senyalització de les sortides d’ emergència, permisos per allotjar tanta gent, etc.

No fa gaire, un anunci a la mateixa casa informava d’ una mega festa. En aquella ocasió, la denúncia veïnal va fer que la policia prohibís la celebració de la festa al no tenir els permisos corresponents.

 

Festa Fontalba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquí us deixem unes imatges.

Casa Fontalba 1Casa Fontalba 2Casa Fontalba 3 Casa Fontalba 4Descripció FontlbaLlits fontalba

Comparteix

1 Response

  1. Denuncia a Turisme, no deu tenir llicència. Com a Turisme rural.no es pot anunciar, només poden agafar aquesta descripció cases en entorn Rural i en la normativa actual.no poden superar les 15 places. Com a allotjament de turisme rural, només podría tenir les places que te la cedula d’habitabilitat. No crec que en siguin tantes. Està clar que están fora de la llei i no poden llogar en aquesta modalitat (turisme).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment