San Carles és una urbanització que té un 70% del seu territori a al municipi de la Roca i la resta a Llinars, Dosrius i Argentona. La reforma de la urbanització te pressupostat uns 6 milions d euros, però no tots els ajuntaments implicats tenen previst que els veïns hagin de pagar la factura. Així, mentre La Roca vol cobrar-los contribucions especials, Llinars no vol cobra-los res, perquè no es cobra en cap altra lloc. Per tant no sembla clar que després de haver pagat durant anys els impostos com qualsevol veí ( especialment l IBI ) sense rebre cap servei a canvi, siguin els veïns qui un cop més hagin de fer front a l’ abandonament que han patit des dels seus ajuntaments.

Mateix carrer diferent serveis

Tot i això l’ajuntament de La Roca si que està fent inversions a la urbanització en l’asfaltat i enllumenat per tal d’adaptar-lo al POUM vigent.

Sovint a partir d’acords o convenis podem compartir serveis fent més eficient i rendible la prestació d’aquells als ciutadans. Ja al 2001 aquest quatre ajuntaments varen subscriure un conveni per unificar serveis i evitar despeses duplicades, així la Roca es feia càrrec de la recollida de les deixalles, de l’ enllumenat i del manteniment dels carrers mentre que la resta de municipis pagaven una quota per la prestació d aquest.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment