Ban municipal requerint la neteja de les parcel·les.

Fa uns 10 dies es va publicar el Ban que obliga als propietaris a tenir netes les seves parcel·les de cara a la temporada estiuenca i en especial, la festa de Sant Joan. De cara a la prevenció d’ incendis és molt important tenir les parcel·les sense herves altes i seques, sense restes de podes i fulles.

 

 

 

 

 

 

La policía local ja ha iniciat aquest mes de maig la inspecció de totes les parcel·les i l’ elaboració dels respectius informes i posteriors requeriments.

Recordem que l’ ordenança que regula aquest tema te una apartat de sancions pels propietaris que no comp,eixin amb la legalitat. Per tal d’ evitar ensurt i lamentar desgràcies es fonamental que tots tinguem les parcel·les netes de restes vegetals.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment