Festa estafa a Can Miret. Sexe, drogues i alcohol.

Arrel d’ uns cartells que anunciaven una festa per a menors, amb els reclams d’ alcohol, sexe i drogues, els veïns del c/ Fontalba es posaven en contacte amb nosaltres per veure si els organitzadors de la festa havien demanat els permisos corresponents.
D’ entrada el telèfon que s anunciava no es de cap abonat, l’ ajuntament no té cap entrada a registre per demanar l’ espai públic per fer-la. La policia local ha informat als veïns de Can Miret que la festa tampoc pot fer-se en cap de les cases del carrer. Hem parlat tanmateix amb l’ AAVV de la urbanització que ha fet les gestions pertinents per evitar que es celebri.
Tot plegat sembla una estafa per vendre entrades per internet d’ un event que no es farà.
S’ ha informat al cos de Mossos d’ Esquadra per part de la policia local a l’ objecte que iniciïn les investigacions oportunes.

Grey drugs

Arrel de les denuncies fetes, els promotors van treure del facebook els reclams més escabrosos de la festa, i el sexe, l’ alcohol i les drogues van ser suprimits de l’ anunci. Malgrat això, la festa sembla ser que és un engany per atraure els compradors d’ entrades.

Festa Fontalba

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment