Realitats més que promeses esportives.

El 27 de juny es van celebrar a Alcala de Guadaira (Sevilla) els campionats d’Espanya de trial bici. Alguns dels alumnes de Trial Evolution en van prendre part , i sis d’ells es van classificar per anar als Jocs Mundials de la Juventut que es disputaran els dies 5 i 6 d’Agost a Viborg (Dinamarca)

En categoria Aleví Martí Cros de Vallgorguina va obtenir el sots-campionat d’Espanya i Víctor Pérez de Sant Pere de Vilamajor en la mateixa categoria va obtenir la cinquena posició, aixi doncs tots dos aconseguiren classificar-se pel mundial . En categoria principiant un altre alumne de l’Escola , Joan  Fusalba, d’Esparreguera, va obtenir el tercer lloc.

I en categoria femina , les tres noies de trial Evolution es van classificar i tambe competiran al mundial. Jorgina Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor , Andrea Pérez i Mònica Castellà, totes dues Veïnes de Sant Pere de Vilamajor.

Aquest mes de Juliol tots ells seguirán un dur entrenament a les instal.alacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor per afrontar els Jocs mundials ben preperats.

Aquí teniu els joves talents de Vilamajor.

P1370370

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment