No és igual per a tots.

Noticia web SAV

Al darrer Ple municipal es va aprovar una moció per a la creació d’ un banc d’ ADN amb objecte de poder identificar les restes de les persones mortes a causa de la repressió franquista. Moció presentada per CDC i ERC i que fa uns dies va ser anunciada i publicitada al web municipal. Res a dir, totalment d’ acord. Les mocions aprovades han de ser executades, o al menys fer tot el possible per donar-los compliment. El problema està en les mocions presentades pels grups municipals de l’ oposició, que en el cas de PUSA, i malgrat haver-ho demanat reiteradament, no es fan complir. Varem demanar explícitament que es col·loques una placa a l’ entrada del poble indicant que Vilamajor és un municipi contrari a la caça, també varem demanar que l’ ajuntament fes explicit el seu rebuig a les festes populars dels correbous. Cap anunci al web municipal, ni cap acció iniciada en aquest sentit. Fora bé que l ajuntament fos igual de diligent fent complir totes les mocions, i no sol aquelles que venen de determinats grups polítics.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment