Talls de llum a Sant Antoni de Vilamajor.

El dia 2 de març,- després d’ haber-ho demanat al Ple municipal de Novembre de 2016 i Gener del 2017- varem presentar instància amb número de registre d’ entrada a l’ Ajuntament (número 902 ) una reunió entre l’ Alcaldessa amb els responsables de l’ empresa Endesa, com a consequència dels constant talls de llum que patim a Sant Antoni. Ja fa 4 mesos que ho varem demanar i encara s’ han d’ iniciar els tràmits?

El dia 9 de març, en resposta a l’ escrit anterior, l’Ajuntament ens va respondre el següent: “En relació al RE 902 de 2/03/2017 en què sol-icita que l’ Ajuntament es reuneixi amb Endesa per tal de que l’ empresa justifiqui els reiterats talls de subministrament: A tal efecte l’ ajuntament iniciarà els tràmits oportuns amb la persona responsable d’ aquella empresa.”

Doncs bé, sembla que aquest tràmits no s’ han iniciat, o al menys l’ alcaldessa no en te coneixement. Almenys és el que diu a la resposta sobre aquest tema al vídeo del ple que podeu veure a continuació. Ha passat un mes des de la demanda de PUSA, i ni tan sols s’ ha iniciat cap tràmit al respecte.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment