No cal cap explicació?

desconvocada AAVV pungoles 2016Fa unes setmanes els veïns de les Pungoles rebiem la convocatòria de l’ Assemblea General més important dels darrers anys. Un estira i arronsa entre els Ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni amb l’ EUC ,varen forçar l’ ajornament de l’ Assemblea General del dia 11 de juny.

Les raons esgrimides varen ser que hi havia defectes de forma en la convocatòria, la raó de fons era que la Junta va tirar pel dret i va anunciar la dissolució de la mateixa i immediata  constitució d’ una nova Junta per liquidar  l’ EUC. Naturalment els dos ajuntaments van possar el crit al cel davant la manca d’ un full de ruta clar per tal de procedir a la liquidació de l’ Entitat. Calia  fer prèviament una relació dels passos a seguir en el gradual traspàs de les funcions de l’ EUC als respectius ajuntaments, llistat d’ actius, estat de comptes, obres urgents a fer, etz.

Així doncs, és va haver de fer un segon anunci on se’ns comunicava que l’assemblea quedava ajornada, sense explicar els motius, ni establir la nova data per celebrar-la un cop cancel-lada.

Potser els veïns que ja som majors d’ edat mereixeríem per part de la Junta alguna explicació en forma de nou comunicat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment