Càmeres de vídeo vigilancia a totes les urbanitzacions.

Cameres video el nou 9Fa molts anys que ple rere ple presentem propostes per millorar la seguretat de les urbanitzacions, al darrer ple extraordinari de desembre de 2015 vàrem presentar 25 mesures per millorar la seguretat, i d’entre aquestes, la instal·lació d’un sistema de vídeo càmeres i lectors de matrícules era una de les propostes presentades.

Finalment, l’ ajuntament ha entes que alguna de les mesures proposades podien millora la nostra seguretat i va començar a estudiar-les de manera seriosa.

Mentre, PUSA va contactar amb l’ empresa Grup3 per tenir una idea de quin sistema podia implementar-se a les urbanitzacions. Al mateix temps dos veïns d’ Alfou es van posar en contacte amb l’ empresa Alphanet Security System i en una reunió celebrada el dia 27 d’ abril a la que varem assistir, es va acordar instar a l’ ajuntament a posar fil a l’ agulla sobre les propostes presentades.

Finalment al darrer ple del dia 31 de maig l’ alcaldessa de SAV va confirmar-nos que abans de final d’any s’ establiria un sistema de vídeo vigilància per a totes les urbanitzacions, cosa que ens va semblar molt útil i que possiblement tindria un impacte molt positiu en el tema que ens ocupava des de feia anys.
La premsa ( El nou 9 ) recollia la noticia a l’ edició de dilluns dia 6 de juny.

Finalment, la pressió i insistència dels veïns i del nostre partit ha donat el fruits desitjats.

Estem d’ enhorabona.

Comparteix

1 Response

  1. ” Al César , lo que es del César……”

    De sempre , el regidor de PUSA , Ferran Calvera , s´ha preocupat d´insistir a tota arreu que s´informi , o s´indiquin veraçment tant noticies com fonts de les noticies.

    No se si serà un descuït fortuït ( ejem ) el fet que no s´informi en aquest post , que mentre PUSA ha anat deixant anar propostes per temes de seguretat a tort i dret , la junta de l´Entitat d´Alfou , des d´abans que PUSA existís i tot , ha insistit a l´ajuntament que la solució de les cameres , era la més viable per millorar el tema de seguretat.

    Crec que és de justicia que això se sàpiga , malgrat que hi hagi ( sembla ser ) a qui no li interessa comunicar-ho. Després anirem dient que hi ha una voluntat de buït i crítica contra PUSA , però , que hi ha de donar al César allò que és del César ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment