Convocada i desconvocada l’Assemblea de l’EUC de Les Pungoles

ma pungoles 3Malgrat que la Entitat Urbanística de Conservació va convocar l’Assemblea General Ordinària pel proper 11 de juny, finalment aquesta va haver de ser desconvocada pocs dies després.

El motiu rau en el punt 6 de l’ordre del dia: “Dissolució de la Junta de Delegats i Nomenament d’una Junta de Delegats Liquidadora”. En definitiva, l’anul.lació de l’Assemblea es deu al fet que no està clar el mecanisme que s’ha d’emprar per la possible recepció de la urbanització per part de l’Ajuntament.

Així, representants de la Junta es van reunir amb l’Ajuntament i van concloure que el millor era desconvocar l’Assemblea, per tal de complir tots els requisits legals i d’aquesta manera, que la recepció pugui ser una realitat. Aquesta podria arribar a principis de l’any vinent, si bé hem de veure en quines condicions es porta a terme. En tot cas caldrà veure si hi hauran “derrames especials” i si les millores que caldrà fer en el futur seràn a càrrec de l’ Ajuntament o dels veïns. Des del PUSA, com sempre, estarem a sobre per defensar els interessos dels veïns i veïnes i recordant al consistori que la càrrega en impostos que els veïns de les urbanitzacions no recepcionades han pagat al llarg dels més de 40 anys d’ existència de la urbanització hauran de ser tinguts en comptea l’ hora de fixar el repatiment de les despeses que a les Pungoles de segur li correspondrà.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment