Robatoris a dos bars de Sant Antoni.

La matinada de dilluns es van produir dos robatoris als bars Barroc i Sant Antoni de Vilamajor amb el resultat de una lluna trencada, una màquina escura butxaques i unes persianes malmeses, a part dels diners sostrets.
El robatori es va produir cap a les 4.00h de la matinada, i malgrat disparar les alarmes la policia no va poder detenir cap dels autors.
El propietari del Barroc va apropar-se al seu negoci tant bon punt van sonar les alarmes, i malgrat la seva ràpida presència no va poder arribar a veure cap dels autors dels fets.
Els bars estaven dotats d’ alarma directament connectada amb els Mossos d’ esquadra que van avisar a la Policia Local.
El Cap de la policia de Sant Antoni, Sr Vigara ens va comentar que malgrat l’ actuació va ser ràpida, no van poder identificar els autors.
El cotxe patrulla de la policia estava en aquell moment fent la ronda per les urbanitzacions, de manera que no hi havien efectius dins el poble. Vigara ens ha comentat que es reforçarà la vigilància amb més cotxes.
Sembla ser que el robatori va ser comés per els mateixos delinqüents, que actuant en dos grups van simultaneijar l’ acció. Afortunadament Sant Antoni presenta uns index de delinquència baixos en comparació amb altres municipis, però això no ens ha de relaxar.
Seguirem pendents de la noticia.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment