L’ Ajuntament de SAV rebutja l’ augment del preu de l’ aigua de Catalana d’ Aigües.

Preu aigua a SAVL’ Ajuntament de SAV si que es preocupa dels veïns de Sant Antoni poble quan es tracta de negociar el preu de l’ aigua. Els serveis tècnics i el regidor competent en la matèria juntament amb l’ elaboració d’ un informe per valorar la memòria justificativa de la Companyia d’ aigües, varen decidir informar NO FAVORABLEMENT sobre l’ increment d’ un 13% en el preu dels trams i un 53% en el de la Quota de servei que proposava l’ empresa. Resulta curiós que quan les companyies d’ aigua varen apujar els  preus a les urbanitzacions, l’ Ajuntament no demanés cap informe, ni assessores a les Juntes de propietaris a l’ hora de renegociar els nous contractes.
Foto i article del diari El Nou 9.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment