Truc o tracte a les Pungoles

 

La festa organitzada per l’ AAVV de les Pungoles el passat dia 28 va ser un èxit complert. Més de 100 nens van recórrer acompanyats dels seus pares els carrers de la urbanització disfressats i recollint de les cases que van sumar-se a la iniciativa, caramels i xocolatines. La trobada va fer-se al casalet amb castanyes i moniatos a les 19:00h i després, a partir de les 19:30h va iniciar-se la rua.

Van participar cases dels carrers, Encantats, Tagamanent, Pedraforca, Pirineus, Montsant, etz. Moltes cases van ser arranjades amb motius propis de la nit de Halloween i els propietaris obsequiaven els nens amb dolços. Tothom va coincidir amb la bona organització i col·laboració de tots els veïns. Moltes felicitats.

Halloween Pungoles 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos facebook AAVV de les Pungoles.

Comparteix

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment