Accessos des de St Pere a Sant Antoni per la Farinera.

Segons manifesta el regidor d’ urbanisme de Sant Antoni i la mateixa Alcaldessa,  tots els turismes de les urbanitzacions de Sant Pere hauran d’ anar per Can Tona, i sols els veïns de Sant Antoni ( que tindran un passe especial ) podran fer servir la ruta de la Farinera i el C/ Pau Casals. El fet que PUSA defenses el accés de tots els veïns ( independentment de si son de St Pere o St Antoni ) no te res a veure en la defensa dels drets dels veïns de Sant Antoni, als que PUSA tracta de representar de la millor manera i amb un compromís que hem fet palès des de fa ja 5 anys. Certament, el portaveu del PUSA és regidor de Vilamajor, i el Sr. Lera hauria de mesurar les seves paraules quan qüestiona aquest fet, ja que hem de dir que el portaveu d’ ERC, no viu a Sant Antoni, si no a Cardedeu, i no per això dubtem de la seva implicació en la defensa dels interessos dels vilamajorins.

Actualment, des de Sant Pere a Vilamajor, tenim tres carrers que donen accés a la carretera BP 5107, el carrer de vianants del camp d’en Puig, el C/ Nostra senyora de Montserrat i el c/ Sant Joan. Mentre que com dèiem al Ple, l’ Avda del Boscs d’ Alfou malgrat ser de doble sentit, és la única via de sortida des de Alfou. Si tothom comença a mirar-se el melic, aviat, transitar entre els diferents municipis veïns pot convertir-se en un greu problema de mobilitat.

D’ altra banda és força estrany que l’ ajuntament de Sant Pere hagi donat la conformitat a la solució aportada, i més tenint en compte que la major part del veïnat d’ aquest municipi viu a les urbanitzacions afectades per la mesura. Ens agradaria saber, com s’ implementarà el sistema de “pases ” per accedir des de la Farinera a Sant Antoni. Hi haurà una patrulla de la policia local multant tots els veïns de Sant Pere ( Can Vila i Vallserena) que hi vulguin accedir? Tot plegat un despropòsit fruit de una manera d’ actuar motivada per finalitats electorals en lloc de altres més raonades i justes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment