Festa Alfou: veïns amb ganes de fer coses.

Festaalfou LogoUna associació de veïns ha nascut fa unes setmanes a Alfou. Tres persones de moment formen part de la junta o organització, i ja han començat a treballar en diversos temes com per exemple, l’ organització d’ quinto de Nadal, una recollida de joguines conjunta amb l’ associació de veïns de les Pungoles, o amb actes com una propera exposició a càrrec del fotògraf Pungolero Enric Planas.

Quinto de Nadal AlfouCalia una empenta com aquesta a Alfou i ha estat una grata sorpresa, esperem que tingui continuïtat i que la gent s’ engresqui. Des de aquestes pàgines rebran tot el recolzament que puguem donar-los.

Sort en aquest nou projecte col·lectiu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment