En homenatge a Joan Pou Genís, Antoni Illa Sala i Esteve Riera Casanovas.

Tres regidors elegits democràticament per els veïns de SAV vam ser afusellats per el règim franquista, pel simple fet de ser d’ ERC. Aquest dissabte a les 12.00h del matí es farà un homenatge a aquest tres defensors de la llibertat i la democràcia. Entenem que la iniciativa de CanVi, candidatura per vilamajor ha estat tot un encert i torna els tres regidors la memòria històrica que durant tans anys els hi hem negat en el si del nostre municipi. Des d’ aquí i en la mesura de les nostres possibilitats, PUSA també els vol retre homenatge, encara que sigui amb quasi 70 anys de retard.Baix montseny.info homenatge

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment