Suspesos tots els actes de la berbena de Sant Joan a les Pungoles

L’ Ajuntaement no ha cedit, i no ha volgut que el restaurant de les Pungoles pogués obrir el dia 23 de juny en lloc del dia 24 que era la data oficial d’ apertura. L’ AAVV de les Pungoles va demanar com cada any que el restaurant obris el 23 per poder fer a la sala gran el sopar de la berbena de Sant Joan. Així doncs l’ AAVV ha decidit suspendre tots els actes del dia 23. Des de PUSA al darrer ple de maig vàrem demanar que es replantegés la negativa municipal i que si complia la normativa el dia 24 també era obvi que ho faria el 23 a la nit. No van voler entrar en raons i els veïns de les Pungoles ens hem quedat sense berbena per una simple qüestió de manca de voluntat política.

Tampoc han permés la jornada de portes obertes de les piscines del dia 22 de juliol que la mateixa AAVV havia demanat per celebrar el 50é aniversari de les Pungoles.

Comunicat de l’ AAVV de Les Pungoles:

IMG-20170604-WA0002

IMG-20170604-WA0001

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment