Quo vadis biblioteca?

L’ Ajuntament de Sant Antoni ha adjudicat per tercera vegada les obres de la futura biblioteca municipal. L’ octubre de 2008 es va fer l’ adjudicació a l’ empresa Sepisa per 1,36 milions d’ euros. Al 2009 l’ esmentada empresa va fer fallida. A començaments del mes de gener de 2010 el nou contractista va ser Vima Obres i Serveis que finalment i de mutuo acord va rescindir el contracte. Finalment un nou concurs va ser adjudicata Construccions Ferrer, per 1,09 milions d’ euros. L’ empresa te cinc mesos per acabar les obres, la qual cosa vol dir que la biblioteca hauria d’ estar acabada al setembre.
Sembla que en aquest tema alguna cosa s’ ha fet malament per part de l’ Ajuntament, malgrat que en alguns casos, la voluntat d’ obtenir un contratista econòmic, pot comportar certs problemes que en el cas que ens ocupa s’han possat de manifest massa vegades en poc temps.
Estem segurs que des de l’ Ajuntament s’ha tractat d’ obtenir la millor oferta, però a vegades el que és barat acava resultant car.
Confiem en que aquesta vegada, Construccions Ferrer tiri endavant el projecte sense més entrebancs

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment