Preguntes per nabs i et responen per cols.

Fa mig any, als voltants de novembre, l’ Ajuntament va comentar-nos la voluntat de fer uns pressupostos oberts a les iniciatives dels grups de l’ oposició. PUSA va proposar una sèrie d’ idees i projectes consensuats amb les AAVV de Can Miret i Pungoles i l’ EUC d’ Alfou. Algunes d’ aquestes propostes van ser recollides als pressupostos del 2018. Una de les propostes presentada era la millora de l’ equipament esportiu de les Pungoles. Una demanada que ja ve de lluny, concretament del 2011. Un altra de les propostes presentades de manera consensuada era la del restaurant la Terrassa, que va ser rebutjada per l’ equip de govern.

Davant aquesta negativa, i el fet de tancar l’ accés a la font pública i a la zona del restaurant, i malgrat les constants demandes de l’ AAVV i del PUSA per tal que l’ ajuntament fes les obres de condicionament – ja previstes en el informe de l’ arquitecte – i oferís a concurs públic la seva gestió. L’ ajuntaement sembla ser que dona llargues i no te cap interés en la reobertura del restaurant, així que l’ AAVV de les Pungoles va fer arribar a l’ alcaldessa 300 signatures dels veïns demanant l’ abertura del restaurant. La resposta va ser la següent :Carta resposta restaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com podeu veure, tota la carta és una exposició d’ allò que es vol fer a les instal·lacions esportives, i que l’ AAVV i els partits de l’ oposició ja coneixíem, però per no dir que no pensen adjudicar el restaurant i condicionar-lo, el que fan és explicar altres coses que no tenen res a veure amb allò que es demana a la sol·licitud de l’ AAVV. Una manera de quedar bé.

AMb la resposta a peu de pàgina n’ hi hagués hagut prou per que els veïns de les Pungoles entenguèssin que el restaurant no s’ obrirà durant un llarg període de temps i que funcionarà sols durant l’ estiu a mena de “chiringuito”.Resposta final restaurant

 

 

 

Coneguda és la voluntat dels veïns de les Pungoles de fer del restaurant un lespai  de trobada, d’ actes culturals i lúdics pels veïns, que a dia d’ avui, no tenen cap local adient per donar vida a la urbanització. Dubtem molt que els veïns se sentin complaguts amb la resposta donada ja  que no soluciona en absolut la manca d’aquest espai compartit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment