L’ Ajuntament de SAV defensa els veïns en front la companyia d’ aigües.

Aquesta és la gran diferència entre estar recepcionats o no, entre ser considerats veïns de ple dret o no.

Els contractes entre Aigües de Catalunya i Sorea amb les urbanitzacions han estat negociats únicament per les Juntes de Propietaris, sense cap ajuda ni assessorament per part dels tècnics municipals. En canvi, quan s’ ha tingut que negociar allò que afectava al poble, l’ Ajuntament ha tirat enrere les noves tarifes de la companyia d’ acord amb els informes tècnics municipals.

Des de PUSA hem demanat per activa i per passiva que els tècnics de l’ ajuntament assessorin a les Juntes de Propietaris a l’ hora de signar els contractes de subministrament o serveis amb grans empresses. Sols demanem un tracte igual al que es presta als veïns del núcli, ni més ni menys.Tarifes aigua SAV JGL2016Tarifes aigua SAV JGL20161Tarifes aigua SAV JGL20162

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment