Presentació del projecte d’ urbanització de les Pungoles.(Divendres 30 de setembre )

El proper divendres tots els veïns de les Pungoles esteu convidats a conèixer el projecte d’ urbanització de les Pungoles a càrrec de la tècnica de l’empresa Piñol Sanjaume, SL que està redactant el nou Projecte, el tècnic de la Diputació de Barcelona especialista en urbanitzacions amb dèficits urbanístics (UDU’s), el regidor d’Urbanisme, el regidor d’Urbanitzacions i l’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i tres regidors/es de l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.
La convocatòria està adreçada als veïns i veïnes de la urbanització, que se’ls hi ha notificat a través d’una bustiada de cartes i de l’Associació veïnal de Les Pungoles:
  • El pròxim divendres 30 de setembre de 2022 amb inici a les 19 h en el Patronat (Av/ Catalunya, 4)

Es donarà resposta a totes les preguntes que s’ han fet arribar a l’ ajuntament i que tractin sobre el projecte tècnic en qüestió, aspectes legals i econòmics.

 

Comparteix

1 Response

  1. I ara a votar què? Si ho volem fer o no ? O bé quina de les propostes ? Segons he llegit a la convocatòria votaríem quina de les propostes… sense alternativa a un NO ? Em sembla un abús. Podeu dir-me sisplau què es votarà? Perquè en la sessió informativa era escandalós; quan el comentari d’algun Dels assistents era incisiu contra el fet que recaigués tot el cost als veïns, passaven ràpidament a la següent pregunta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment