Ple extraordinari sobre la inseguretat a les urbanitzacions.

Ple extraord decsembre 2015PUSA i Canvi varem demanar un Ple Extraordinari sobre dos aspectes de la realitat de la policia i la seguretat al nostre municipi. Un ple que té per objecte plasmar en el si del consistori la realitat que viuen els veïns del municipi i que els angoixa, i que no és altre que la manca de seguretat a les seves cases. Un Ple on els veïns poguessin manifestar les seves queixes i escoltar els arguments i solucions dels grups polítics sobre aquest tema. Un Ple proposat i organitzat pels regidors de l’ oposició, que traient hores de on es pot, han anat recopilant les dades per sostenir els seus arguments i les seves opinions de com fer front al problema dels robatoris creixents. Doncs bé, el Ple ja s’ ha convocat: DIMECRES 23 a les 13.00H. En dia laboral i en horari laboral, fent quasi impossible poder lligar la feina amb la nostra activitat de control al ajuntament, havent- de demanar a la feina que ens deixin sortir a les 12:00h des de  Barcelona o Granollers, o fent equilibris per que algú et reculli el fill a l’ escola, per poder assistir a un Ple, on els regidors de l’ equip de govern sols han de baixar les escales de l’ ajuntament per ser-hi a la sala de plens. Una data i horari que s’ hagués pogut acordar i pactar, i més tenint en compte que els promotors de la iniciativa hem estat els regidors de l’ oposició. La realitat és que no els ha agradat que PUSA i Canvi demanéssim una comissió d’ investigació pels atestats falsejats de la policia local. Tampoc ha agradat que denuncièssim la situació d’ inseguretat al municipi, ja que per a ells aquest problema és fruit de la paranoia dels veïns i del PUSA. No els agrada tampoc que els veïns vagin als plens, a l’últim, 4 veïns de les Pungoles varen ser-hi presents, i es clar no agrada que la gent parli, es manifesti o demani explicacions, per això fan el Ple a les 13.00h d’ un dimecres. Parlen de transparència amb la boca plena, però tenen por dels veïns, de l oposició i de la veritat, per això no es casen de posar pals a les rodes en la nostra tasca. VERGONYA!!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment