El dia després per l’ ABM.

Destaquem la notícia de l’ AbM en que fa referència al resultat inesperat del nostre partit. Us posem el text exacte que apareix a la plana d’ aquest diari: ” En aquest sentit. amb 4 edils de CiU, 3 de SI, 2 de PUSA, i 1 d’ AIV, ERC-Reagrupament, PP i PSC, les combinacions seran múltiples i dependran de l’ habilitat dels líders de les formacions per arribar a acords. La gran sorpresa d’ aquesta contesa ha estat, però, el nou partit de les urbanitzacions, PUSA, que amb dos regidors ha aconseguit situar-se com a tercera més votada al Consistori“.
El PSC, per la seva banda ( destaca el diari ), ha passat de ser la quarta força a Sant Antoni, a ser la setena, amb un centenar de vots menys que al 2007. Comentar també que VOTV, en la entrevista que s’ emetrà demà amb el nostre cap de llista, ens va manifestar que l’ irrupció de PUSA amb dos regidors va ser una gran sorpresa.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment