El Sr. Alcalde diu que desinformem.

El passat dia 16 de desembre l’alcalde del nostre poble, Sr.Tella va ser entrevistat a Vallès oriental Tv dins el programa informatiu Balanç 2010. Una setmana abans, a la mateixa cadena de televisió, al programa Punt de partida, es va fer un col·loqui parlant del tema de les Urbanitzacions, espai al qual vam ser convidats i vam tenir l’oportunitat de posar de manifest les mancances de les urbanitzacions en general, i les de Sant Antoni en particular.
Resulta simptomàtic que el nostre Alcalde no tingués l’interès necessari per saber què opinàvem els veïns d’Alfou, Can Vila, Les Pungoles o Can Miret, ja que tal com ell mateix diu a l’entrevista, no va veure el programa de la setmana anterior. Costa pensar que l’alcalde no sabés de l’existència d’aquest col.loqui o bé que n’estigués al corrent però entengués que no era un tema prou important com per dedicar-hi el seu temps.
També és estrany que esmenti a la seva entrevista les tres urbanitzacions de Sant Antoni i deixi de banda els 160 veïns que viuen a Can Vila i que pertanyen a Sant Antoni.
Igualment trobem poc elegant que es refereixi al PUSA en aquest termes: “Jo sé que existeix aquest partit que han muntat unes quantes persones, no gaires eh!!!”, segurament té en compte que el nostre projecte avança amb força i això li crea inquietud.
El Sr. Tella s’equivoca quan diu que des del PUSA desinformem a la gent. Mai hem dit que els veïns de les urbanitzacions no vulguem pagar els serveis del poble i sí que sempre hem insistit que el que volem és que al menys part d’aquest serveis es descentralitzin, i que l’ ajuntament ens dediqui inversions per equilibrar les despeses de ser recepcionats.
No desinformem quan afirmem des del PUSA que els veïns de les urbanitzacions paguem un alt impost d’IBI, apart de les taxes, llicències d’obres o impostos de circulació del municipi i que a canvi rebem molt poc per part de l’ Ajuntament.
Ens preocupa la manera despectiva com tracta als habitants de les Urbanitzacions el Sr. Alcalde, segons ell disposem d’un bon nivell econòmic que ens hauria de permetre millorar les urbanitzacions per nosaltres mateixos, complir la normativa i d’aquesta manera poder ser recepcionats sense cap despesa per part de l’Ajuntament.
Tampoc podem dir en el tema de La Rectoria que “Diguéssim que arreglar aquesta rectoria corre a càrrec de l’ Ajuntament de Sant Antoni” quan la veritat és que la subvenció rebuda (PUOSC) per part de la Diputació ha estat del 70% del total de l’obra adjudicada.
Des del PUSA volem fer coses per Sant Antoni, assumint la part que ens toca en el manteniment dels serveis comuns, però també demanem que la meitat de la població que no viu al nucli urbà tingui el dret a defensar els seus interessos, perquè també contribuïm amb els nostres impostos a que aquests siguin possibles.

No entrarem a valorar detalladament la resta de l’entrevista ja que entenem que vosaltres mateixos extraureu les vostres conclusions un cop l’hagueu vist; en qualsevol cas, des d’el PUSA entenem que el nostre deure ha de seguir sent denunciar públicament les mancances i la discriminació amb la que l’ ajuntament de Sant Antoni ens tracta.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

1 Response

  1. Totalment d’acord amb aquest fet que mai havíem tingut la opció de participar amb la opinió…crec que karting o no el que importa és poder estar on toca i quan toca, i tenir un altaveu. Em cau la cara de vergonya de veure el que diu aquest alcalde dels que vivim a les urb i dels serveis que tenim….paguem i no rebem….que es passi un dilluns per devant dels contàiners o que ens digui en que ens ajuda amb el manteniment. El IBI si que el cobra si!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment