Mapa de sots a Les Pungoles.

Desprès de donar un tomb per Les Pungoles hem constatat el mal estat de l’asfalt de molts dels carrers d’aquesta urbanització. Certament, com s’anuncia al Blog Les Pungoles Opina i viu hi ha un bon nombre de sots i pegats de ciment a tota la zona.
Tota l’urbanització mostra pedaços de ciment i asfalt que mostren clarament que no s’ha fet des de fa anys una actuació integral per tal d’arranjar els seus carrers.

Si voleu saber on és cadascun, podeu anar directament a aquest enllaç i veureu “el mapa de sots” de Les Pungoles: Mapa de sots al Blog de Les Pungoles Opina i Viu.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

1 Response

  1. Ja era hora de que sortis algu amb ganes de plantar cara al govern de Sant Antoni, que desde fa molts anys te oblidades les urbanitzacions, i no ho entes mai ja que representa mes del 50% de la poblacio de Sant Antoni, i a on segurament hi ha una bona part dels votants del seu partit (segur que no de l’alcalde).
    Cal fer un front comu de totes les urbanitzacions.
    Sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment