Estat dels carrers a les urbanitzacions.

L’ AAVV de les Pungoles ha recollit un seguit de fotos de l’ estat de la  urbanització, el cert és que feta la denuncia , l’ Ajuntament ha pres nota i ha començat a fer la feina que li correspon. Aquí teniu les imatges.

En el cas d’ Alfou, el fet que la brigada de la mateixa urbanització  se’n fa càrrec de la neteja, fa que el manteniment sigui més regular. Creiem que no és de rebut que siguin els veïns qui s’ hagin de queixar , si no que l’ ajuntament hauria de fer-se responsable del mateniment i més ara que la urbanització ja depén d’ ell.

També caldria ser més constants en la vigilància de les parcel·les i la seva salubritat. Veïns d’ Alfou ja han presentat forces instàncies en aquesta direcció sense que l’ ajuntament actui amb celeritat per tal de constrenyir els propietaris a que las tinguin en bon estat de manteniment.IMG-20180516-WA0001IMG-20180516-WA0006IMG-20180516-WA0012

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment