Reunió sobre ocupacions al local del PUSA

okupesDimecres dia 9, al nou local del PUSA a l’ antiga comissaria, va tenir lloc una reunió amb veïns sobre les ocupacions asl nostre municipi. Van assistir l’ Iria de la comissió d’ ocupacions de les Pungoles ( AAVV ), el Jose Luis, President de l’ AAVV de Can Miret, el Carlos i la Silvia del grup “mepreokupa” d’ Alfou, i el Portaveu del nostre grup a l’ ajuntament.

Va presentar-se un esborrany de moció per tractar el problema de les ocupacions i donar-li una dimensió supramunicipal, buscant el recolzament del Consell Comarcal i la Diputació, i de la pròpia Generalitat. També, per part del PUSA vàrem presentar un protocol per actuar en cas d’ ocupació. Altres ajuntaments com el de Caldes de Malavella han fet actuacions en aquesta direcció i han obtingut bons resultats.

També es va fer un resum de la situació actual i que és la següent:

Pungoles: hi ha dues ocupacions efectives a les Pungoles c/ Montnegre ) i un altre a la zona de St Pere C/ Matagalls i 4 intents frustrats.

Alfou: 4 intents d’ ocupació als carrers Magnòlia, Passatge Llorer, Camèlies i Avda Llinars.

Can Miret: 1 intent al c/ Begues.

Afortunadament, la bona actuació de la policia local ha impedit que a dia d’ avui poguéssim parlar de 11 cases ocupades a les urbanitzacions. Però això no pot deixar de fer-nos veure que el problema existeix i que poden repetir-se nous intents, i per tant hem d’ estar preparats.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment