Ampliació de l’ escola ajornada.

A la passada Assemblea de l’ Ampa del Ceip Joan Casas, celebrada el passat dia 9, la directora del centre ens va informar que les obres d’ ampliació de l’ escola previstes per el 15 de març, s’ havien aturat sense nova data per raons pressupostaries. Les obres a càrrec de l’ empresa DECO i que suposaven una ampliació de prop de 600 m2 no es faran per el moment.
El projecte inicial que tenia previst fer una pista poliesportiva al pati de l’ escola un nou edifici amb una sala de psicomotrocitat de 100m2 amb uns nous lavabos i un vestidor, així com 4 aules de 25m2 per a grups reduïts i una aula de plàstica de 50m2 constituïa el eix del nou projecte.
L’ actual escola pensada per a 250 nens don cabuda a més de 400, amb la qual cosa, la paralització de les obres és una mol mala notícia.
Hem de dir, que l’ Ajuntament es aliè a la decisió presa que ha estat adoptada unilateralment des de el departament d’ Ensenyament.
Esperem que les retallades no acabin passant factura a l’ educació dels nostres fills.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment