Acte de presentació dels Candidats del PUSA.

Aquest dimecres dia 23 de març a les 20:30h a les Oficines de l’ Entitat Urbanística de Conservació d’ Alfou tindrà lloc la presentació oficial de la llista de candidats que el PUSA presentarà a les eleccions municipals de maig.
Ens hagués agradat fer l’ acte a la nova Rectoria, i així ho vem demanar a la Junta que en tot moment ens va dir que per a ells no hi havia inconvenient. Dissabte vaig enviar un correu a l’ Ajuntament de Sant Antoni per tal de confirmar el lloc i l’ hora. Lamentablement, l’ Ajuntament ens ha negat el local argumentant que encara no s’ havia fet la cessió corresponent a la Junta.
Des de el PUSA no entenem que si el local va ésser inaugurat el passat dissabte dia 19, no poguem fer-ne ús de les instal·lacions, més encara tenint el vist i plau de la Junta d’ Alfou que és l’ órga que gestinarà l’ edifici.
En definitiva, el local es va inaugurar perquè la llei electoral prohibeix les inauguracions d’ equipaments a partir del dia 28 de març, i a CiU que goberna l’ ajuntament li interesava tenir una mica de propaganda gratuita. No entenem que les obres s’ inaugurin i desprès es negui el dret a fer-ne us als veïns.

Us esperem.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment