Obres voreres a Can Miret i ajuts a l’ esport.

La feina d’ oposició no consisteix en criticar allò que pensem que està mal fet o que no s’ ajusta a les necessitats de la gent. Moltes vegades, la feina consisteix en evitar errors en el destí que es fa del diner públic, i també en garantir que les inversions siguin realment per millorar la situació de les urbanitzacions i no solament per posar-hi pedaços. En aquest últim cas, així ho vàrem demanar al darrer ple en relació a les obres de millora de les voreres  de Can Miret, i segons hem pogut saber, les obres s’ estan fent de manera correcte, la qual cosa ens satisfà molt.
mmanera adequada, la qual cosa ens satisfà molt.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment