Relacions Ampa-Ajuntament, n’hi han?

El SAV del mes de Feber també porta una noticia refeferent a l’ Ampa de l’ escola Joan Casas on es diu entre d’ altres coses el següent:

“Després del primer escrit de la expresidenta de l’ antigua Ampa en el bulletí del mes d’ octubre, i ara un de l’ actual Ampa, l’ Ajuntament vol fer més aclaracions:

1º Les relacions Ampa-Ajuntament són les estrictament necessaries i institucionals.
2º L’ ajuntament des de sempre ha avançat els diners de les bques de menjador.”

La veritat es que sorprèn que les relacions entre l’ Ampa de l’ escola i l’ Ajuntament siguin únicament les necessàries i institucionals. En altres paraules, no n’ hi han. No seré jo qui digui qui te la culpa que les coses hagin arribat a aquest punt de fredor institucional, però al meu parer, l’ Ajuntament hauria de tenir present que els pares i mares que formen l’ Ampa de l’ escola no son professionals de la política, ni dels passadissos indesxifrables de la administració, per tant, s ‘ha d’ entendre que sovint la manca d’ experiència en el tracte amb l’ Ajuntament pugui portar a mal entesos. Però aquí és on l’ Ajuntament ha de posar el seny, la calma i tota la flexibilitat i comprensió envers la gent de l’ Ampa, que posa hores i hores per al final recollir disgustos i traves a la seva gestió diària. Hem de demanar més al nostre Ajuntament que la simple guerra de trinxeres a la que de manera voluntària s’ ha afegit.
No som polítics per rebre elogis i cops a l’ esquena, si no per intentar apropar postures i facilitar la feina d’ aquells que la fan de manera altruista i en benefici de tots els nostres fills.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment