Inauguració de La Rectoria.

Avui dia 19 de març, dia del pare, ha estat inaugurada la nova Rectoria. L’ alcalde Sr.Tella ha donat solemnitat a l’ acte en un breu discurs. Han assistit autoritats i representats de les entitats de Sant Antoni.
La gestió del nou local social d’ Alfou serà competència de la Junta de Conservació, i ara per ara les instal•lacions estan dotades de mobiliari. Destaquem una sala d’ informàtica amb un bon nombre de ordinadors i wiffi. No hi ha dubte que per Alfou es tracte d’ una gran millora, d’ un espai de trobada on tots els veïns podrem dur a terme un grapat d’ activitats diverses. Ara sols cal que tant la Junta com l’ Ajuntament hi posin fil a l’ agulla i comencin des de ven aviat a organitzar activitats per a tots els veïns de Sant Julià i el resta de veïns del poble i urbanitzacions. El millor que podem fer es mostrar-vos unes quantes fotografies del nou local.

http://i66.photobucket.com/albums/h261/Kalvera/Rectoria/DSC02931.jpg

També us volem fer saber que hem demanat a la Junta que ens cedeixi el local per a fer la presentació dels Candidats del PUSA que tindrà lloc el proper dimecres dia 23 de març. La Junta ens ha manifestat que ells no tenen cap inconvenient en cedir-nos el local ( sempre que els hem demanat l’ oficina ens l’ han deixada) per a fer l’ acte.
PUSA i la gent que formem part d’ aquest projecte tenim molta il•lusió per a poder fer l’ acte al nou local, ja que molts dels candidats i simpatitzants del PUSA son veïns d’ Alfou.
Sols ens queda dir, que ara toca organitzar activitats de tota mena per a que el local sigui un punt de trobada de tots els veïns, tant els que viuen a Alfou com els que no.
A gaudir-ne i felicitats a tots!!!!!!!

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

3 Responses

 1. Tal com dius ! Ara es tracta que donem vida a aquest equipament i que en poguem gaudir tots,.nens i nenes,joves i adults.El local permet moltes utilitats,lleure,cultura,lloc de trobada.. si l´aprofitem pot servir com una eina per augmentar el sentit de pertenença a una comunitat. Felicito a tots i totes les que ho heu fet possible

 2. Hola a tots i totes!
  Sóc en Sergi Bayarri i des dels 9 anys que visc Alfou, ara en tinc 21 i sempre he fet vida a Cardedeu perquè quan vaig arribar aquesta urbanització no vaig saber trobar espais on poder relacionar-me i conèixer gent.
  Aquest any acabo el Grau Superior d’Animació Sociocultural i rebré el títol de directors, ús explico tot aixó perquè m’agradaria ser particep d’aquest projecte que s’inicia amb la reforma de la rectoria. Trobo que és una aposta molt encertada i m’agradaria saber-ne més coses. Quins projectes es desenvoluparan, en quins àmbits es treballarà, quins objectius es persegueixen amb la nova construcció…

  Felicitats per la inaguració i endavant!

  • Hola Sergi.
   He de dir-te que ara per ara no puc informar-te de com es gestionarà La Rectoria. La gestió de l’ edifici correrà a càrrec de la Junta d’ Alfou. Crec que hauries de adreçar-te a les oficines de l’ entitat de Conservació i proposar el teu projecte. Personalment entenc que la rectoria està pensada per a que gent com tu que viu a la urbanització pugui oferir un servei a tots els veïns, però les condicions de com s’ ha de prestar aquest, és una qüestió que no depen de nosaltres.
   Si finalment, guanyem un nombre de regidors a l’ Ajuntament de Sant Antoni que ens permeti implicar a l’ Ajuntament en l’ organització d’ activitats, ho farem.

   Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment