Obres d’ asfaltat a Pungoles i Alfou.

Durant aquests mesos del darrer any s’ han fet obres de millora de l’ asfaltat de les urbanitzacions de Pungoles i Alfou. En el cas d’ Alfou, les obres de millora han estat a l’ Avda Llinars, entre el c/ Mimosa i Pensament feta per l’ empresa Deumal i per import de 38.000 eur, l’ altra partida destinada a Alfou ha estat de 38.500 eur i consistia en arranjar diversos trams d’ asfalt de la urbanització. L’ empresa responsable va ser AMSA.

Pel que fa a les obres a les Pungoles ( Novembre de 2017), s’ han destinat 37.500 eur a la millora de diversos trams de l’ asfaltat i també ho ha fet l’ empresa Deumal.

Obres asfalt Alfou 2018

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment