Recepcionament de Les Pungoles: dues qüestions importants.

PUSA, davant les contradictòries informacions entre el que varem publicar darrerament sobre les passes per el futur recepcionament de la urbanització de Les Pungoles, i la resposta donada al web de l’ ajuntament de Sant Pere, ha demanat per instància a l’ ajuntament de Sant Antoni l’ aclariment a les dues qüestions que plantegem:

1º Tindrà l’ assemblea de propietaris de la urbanització la última paraula sobre l’ execució del projecte de urbanització de la urbanització? Serà vinculant la decisió dels veïns manifestada en assemblea pública d’ entre els propietaris?

2º Quin serà el cost total que els veïns hauran de fer front per la execució de les obres?

Esperem que al Ple del dia 29 de  Novembre se’ns respongui clarament a les dues preguntes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment