No s’ obrirà la piscina de les Pungoles aquets estiu.

Malgrat que uns 2.500 veïns de les urbanitzacions de Alfou, Pungoles i Can Miret eren els principals usuaris de les piscines municipals de Pungoles, el govern de SAV ha decidit no obrir-les aquest estiu. Per tant no s’ hi podran fer els casals d’ estiu ni els usuaris que en fèiem ús cada estiu.

A les urbanitzacions aquest estiu no tindrem cap refugi climàtic, i molts dels que no tenim piscina a les nostres cases haurem de fer 3 km, fins el poble si volem banyar-nos. Recordem que l’ aforament de les piscines del núcli son per a 250 persones, i la de les Pungoles, de 200. Això implicarà una masificació de les instal·lacions de les piscines del C/ Girona.

No podem entendre aquesta decissió, ni la compartim. Entenem que és discriminatòria i ens tracta com a veïns de segona.

Comparteix

1 Response

  1. Estic totalmente d’acord
    Les piscines de les Pungoles fan un servei public i les piscines privades estan plenes per tot arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment