Vestuaris Can Miret. PUOSC.

Després d’ haver llegit el blog de Les Pungoles, hem buscat una mica d’ informació sobre les inversions fetes a Can Miret provinents del Pla Unic d’ Obres i Serveis (PUOSC), que no és més que una subvenció concedida per el Govern Central als Ajuntaments per tal que facin obres d’ utilitat pública. Les inversions fetes a Can Miret han estat de 29.750 euros per la millora de la pavimentació dels carrers i 128.945 euros per a reformar els vestidors de la zona esportiva. De les pistes de “Padel” res se’ n diu, així que entenem que es tracte d’ una inversió directe de l’ Ajuntament.
No cal ser gaire intel•ligent per veure que a l’ anterior equip de govern i havia tres regidors amb residència a Can Miret, de manera que……..
Potser el dia que PUSA tingui algú dins l’ Ajuntament podrem començar a pensar en millorar casa nostra, però fins a les hores ens tindrem que aguantar.
Volem dir des de el PUSA que el fet que s’ inverteixi a Can Miret no ho hem d’ entendre com un greuge per a Les Pungoles, de fet , que es inverteixi a Can Miret es absolutament normal i necessari, el que ja no te lògica ni raó de ser es que no es faci també a les Pungoles.
Fixeu-vos bé com molts municipis estan propugnant la mancomunitat de serveis per tal d’ estalviar, no és podria fer això mateix dins les urbanitzacions de Sant Antoni?. Perque no un carnet ùnic per gaudir de totes les instal•lacions del municipi , estiguin a Can Miret, a Les Pungoles o al mateix poble?. Nosaltres, els de Alfou, no tenim ni tan sols piscines públiques, així que sempre tenim que buscar altres solucions fora de la nostra urbanització. Estaria força bé aprofitar les instal•lacions que ja tenim, però per fer-ho cal avanç rentar-los la cara i posar-les al dia de serveis i instal•lacions.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment