Obres gas natural Can Miret i Pungoles

Obres Gas can Miret 2015Segons ens han informat els tècnics municipals, les obres del gas natural a Can Miret conclouran a finals de mes. El projecte s’ ha dividit en dos sectors diferenciats que tallen la urbanització per la meitat. Les dues llicències d’ obres ja han estat atorgades. La segona fase abastarà els carrers des de C/ Molina fins el municipi de Sant Pere. Les obres estan previstes s’ acabin a finals de novembre, començaments de desembre.

L’ empresa que fa l’ obra civil és OSG i no Somgas com en el cas d’ Alfou.

Mentre, a les Pungoles, caldrà esperar una mica més. S’ ha fet el ramal de gas fins l’ entrada de la urbanització per la carretera del Torrent d’ Alfou i les obres no s’ iniciaran fins finals d’ any. Així doncs, les Pungoles no tindràn calefacció de gas aquest hivern. Abans d’ iniciar-se les obres, està previst fer una xerrada informativa a tots els veïns explicant-los el projecte i les seves avantatges. Tots els veïns que hoi vulguin podran signar un precontracte amb la companyia per poder gaudir del servei.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment