Moció per previndre les ocupacions.

Actualment tenim a les Pungoles 2 cases ocupades, en ambdós casos, es tracta de cases unifamiliars, de més de 200m quadrats de superfície, i amb jardí de 400m. En cap cas podem parlar d’ ocupacions per raons de necessitat habitacional com ja hem manifestat en moltes ocasions. A més, al llarg de l’ anys, les urbanitzacions hem patit més de 8 intents d’ ocupació, que s’ ha aconseguit frustrar gràcies a la coordinació dels veïns i l’ actuació d ela nostra policia local i mossos. Per aquesta raó varem presentar una moció per tal d’ evitar que el problema vagi a més establint un protocol d’ actuació que va en dues línies, una prèvia a tota ocupació i un altre, en els casos en que aquesta, ja s’ hagi consumat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment