Nou intent d’ ocupació a Alfou.

Avda Vilamajor 30 Alfou OcupesAquesta matinada, al voltant de les 5.00h, una persona ha entrat a la casa propietat d’ un banc des de setembre ) que hi ha al número 30 de l’ Avda Vilamajor. L’ intrús ha trencat el pany de la porta i ha fet malbé les càmeres de vigilància i alarma de l’ interiorProsegur s’ ha personat al lloc dels fets i veient que la persona encara estava a la casa, ha trucat al 112 per tal que enviessin una dotació de mossos. Malauradament, com passa sovint, no hi havia efectius de la policia autonòmica disponibles, i s’ha donat trasllat a la policia local de SAV, que s’ han desplaçat d’ immediat amb un agent i el sergent i han aconseguit que l’ ocupant marxés voluntàriament. No obstant s’ ha aixecat acta dels danys causats a la vivenda i s’ ha traslladat als mossos -quan al voltant de les 9.00h s’ han arribat al lloc dels fets- a fi d’ obrir diligències per un presumpte delicte de danys a la propietat. Cap a les 12:00prosegur estaven esperant al manyà i als operaris del sistema de vigilància i alarma, per tal de tornar a fer funcionar el sistema. Ens han assegurat que durant el dia, estaria de nou operativa, i el pany canviat.

Seguirem insistint davant l’ ajuntament per tal de reforçar la vigilància i instar a tota la propietat de cases buides per tal que posin els mitjans necessaris anti ocupacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment