Ple de setembre de 2020 a les 20:00h. Contracte d’ aigua.

Aquest proper dijous tenim Ple Municipal amb un tema important sobre la taula: el canvi de companyia subministradora d’ aigua de boca. Fins ara, a excepció d’ Alfou, la resta del municipi teníem com a empresa concessionària a Aigües de Catalunya. Amb l’ aprobació en el si del Ple del nou operador Congiac ).A partir del mes d’ abril Congiac es farà càrrec del manteniment, la facturació i les inversions que s’ acordin amb l’ ajuntamentCongiac és una empresa pública formada per un conjunt de municipis de Catalunya, d’ aquesta manera, el control d’ aquest recurs passarà a ser gestionat pel nostre ajuntament. Una de les propostes del PUSA en aquesta llarga negociació ha estat que el preu de l’ aigua sigui igual a tot el municipi. Fins ara el preu era més elevat a les urbanitzacions. La Quota de servei no variarà, ja que la xarxa de les urbanitzacions es molt més gravosa de mantenir. Treballarem per tal que les inversions a la xarxa tinguin com a prioritat les urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment